keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pari Paitaa

Ompelujumi on vaivannut kovasti viime aikoina.

Jotain on kuitenkin tullut ommeltua, joten ei ihan hukkaan heitettyä aikaa ole ollut tämä jumituskaan :) Josko se tästä taas lähtisi uuteen nousuun tuo ompeluinto, kun saa edes nämä kaksi paitaa tänne blogiin päivitettyä.

Lillestoffilta ilmestyi joku aika sitten kivaa Monstertown-trikoota, jossa oli kivana yksityiskohtana sadepisaroita. Ideaa oli jatkettu lisäksi niin, että tästä pisarakuviosta oli teetetty ihan oma kuosinsa lisäksi. Tämä seikka suorastaan pakotti yhdistämään nämä kaksi kuosia, joten tästä yhdistelmästä esikoiselle syntyi tälle kesää ihan eka kesävaate.

Toinen paita syntyi sitten ihan vaan siksi, että hauskasta kankaasta oli ihan pakko heti ommella jotain :) Tälläisen kivan vampyyrikankaan ostelin pois Hamsuista, aihepiirinsä ja värinsä innoittamana. Tykkään välillä kovasti tälläisistä hieman hillitymmistä väreistä väri-ilottelujen keskellä ja pienenä hauskana yksityiskohtana tein huomion, että valokuvattaessa tätä paitaa värikkäämpien vaatteiden kanssa, tulee tunne kuin osa kuvasta olisi mustavalkoinen :)2 kommenttia:

 1. Ihana tuo "väritön" kangas! Ja hauska kesähuppari! Toivotaan, että ompelujumi poistuu näiden myötä ;) Itsellä samansuuntainen ongelma ollut tällä viikolla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Toivotaan tosiaan, että jumit jää taakse :D Eilen sentään jo oli merkkejä uudesta ompeluinnosta. Toivottavasti itselläsikin vain ohimenevä ilmiö ;)

   Poista