perjantai 26. huhtikuuta 2013

Aurinko-kunkku ruutuhyppelylläOmpelujumi hellittää ja sen seurauksena syntyi pojalle jo hetken kaavailemani setti. Verson puodin Aurinko-kunkku joustofrotee (Leena Rengon käsialaa), muotoutui paidaksi ja Metsolan Mokkaruutu-joustofroteesta syntyivät housut. Molemmissa kankaissa vaan oli niin samoja sävyjä, että miellyttivät yhdessä silmääni heti :)

Paitaan halusin kokeilla pitkiä hihansuuresoreita, koska omissa vaatteissani olen tykännyt niistä kovasti. Hyvin toimivat lapsellakin ja tuovat mielestäni hippusen vaihtelua paitamalliin.

Käytiin pojan kanssa rappukäytävässä kuvaamassa, koska sinne tulee valoa parhaiten nyt, kun tuo teemaan sopiva aurinkokin on alkanut jo vähän paistella. Viime aikojen kelien vuoksi tästä valosta saa kuitenkin maksaa sen hinnan, että taustalla näkyvä seinä on rapainen :D Noh, menköön tässä vaikka romuromantiikasta ;)

12 kommenttia:

 1. Vau! Sä toteutit idean, mitä just mietein. :D Nimim. Kattelin just samoja kankaita hyllyssä ja pohdein, että hyvin sopis yhteen. :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat!! Harmi kun noita kankaita ei enää saa =( Meiän pojille sopis niin hyvin jumppikset tai paidat tuon värisestä aurinko kunkusta. Sitä uutta meillä onkin, joustocollegena, mutta tämä miellyttää vielä enempi silmääni. Kertakaikkisen ihana setti!! Näitä retroja kankaita tulee nyt niin vähän, kaikkilla on vaan jotain hempeetä pastilliväriä myynnissä, yäk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo aurinkokunkku froteena oli kyllä aivan mielettömän ihana kangas. Selvästi tosiaan alkanut viime aikoina värimaailma muuttua kankaissa ja kuoseissa ja ihanat retrovärit alkaneet väistyä.

   Poista