maanantai 11. helmikuuta 2013

KissatunikaKun nyt olen päässyt vauhtiin tässä itselleni ompelemisessa, niin surautin toisenkin tunikan. Tällä kertaa tunikan helmassa komeilevat Majapuulta tilaamani kissat (jälleen Leena Rengon käsialaa). Tunikan yläosaa puolestaan koristavat mustavalkoiset pallot, jotka nekin Majapuulta.

Tunikan kaava on oma luomukseni, joka meinasi matkan varrella muuttaa muotoaan suuntaan jos toiseenkin. Alun perin suunnittelin tekeväni pitkähihaisen tunikan ja sellaista aloin ommella. Kuitenkin kun olin päässyt siihen vaiheeseen, että yläosan palloneulos oli lyhythihaisena (istutin nimittäin kissahihat tunikaan "renkaana", olkavarressa olevan resorkaistaleen mukana), mietin hetken jätänkö tunikan sellaiseksi, kun oli niin mukavan fiftarityylinen sellaisenaan :) Päätin kuitenkin pitäytyä alkuperäisessä suunnitelmassani, että sain käytettyä kissakankaan mahdollisimman tarkoin loppuun.

Lopputulokseen olen tyytyväinen. Olen tyytyväinen myös siihen, että tilasin kyseistä kissaneulosta sinisenä (vaihtoehtoina olivat vaaleanpunainen ja lila), koska huomaan pitäväni sinisestä taas päivä päivältä enemmän :) Tykkäsin aikoinani sinisestä paljonkin, mutta välillä kyseinen väri oli jo hieman "jäähyllä". Sieltä se näyttää kuitenkin taas tekevän tuloaan takaisin.

4 kommenttia: