torstai 24. tammikuuta 2013

Robottimaista


Uusimmassa Ottobressa (1/2013) on kiva Chillax-housukaava, jota halusin kokeilla. Kävin sitten tätä silmälläpitäen kangasvarastoani läpi ja etsin housuihin sopivaa kangasta, josta ei tulisi kovinkaan voimakasta kalsarivaikutelmaa (kyseisen kaavan housut kun ovat malliltaan hieman kalsarimaiset). Lopulta käsiini osui joskus aikoinani Mjukatygeriltä tilaamani Robotti-jersey ja siitähän se ajatus sitten lähti... ;)


Esikoinen pyörähti paikalle, kun aloin sitten leikkelemään robottikangasta kaavojen mukaan ja katseli innoissaan robotteja. Yhden robotin kohdalla poika hihkaisi ja sanoi, että "Tuolla on hassu naama, se on minun lemppari" :) Kohta sitä robotin naamaa jo piirrettiinkin paperille ja siitä poiki itsellenikin idea siirtää tämä pieni kankaan yksityiskohta piirrokseksi, aplikoinnin muodossa. Eli robottihousuillehan täytyi siis ommella paita kaveriksi tätä aplikointia varten.Kovasti tuntui pojalle kelpaavan tämä setti :)

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva setti! Tuo applikoitu robotti tuo oman kivan lisänsä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekin tykkäsin, että tuo aplikointi tavallaan sitoi nuo eri osat yhteen.

   Poista
 2. Hieno setti! :) Meilläkin on ollut tuota robottia vihreänä, tilasin joskus yhtään siitä itse tykkäämättä.. eero-poju on pitänyt ja tykännyt valtavasti. Kuosista löytyy myös sykeröstä tuttu madilda-robotti tai ainakin melkein sen näköinen! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En ookaan huomannut katsoa kuosia Sykerösilmällä ;)

   Poista
 3. Tosihieno asu! Robotteihin ja hirviöihin ihastunut poika tykkää varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos. On kyllä tykännyt harvinaisen paljon.

   Poista