perjantai 11. tammikuuta 2013

Hurmuria hurmurille


Olinpa jo jonkin aikaa sitten kangasvaihtareilla. Sielläpä kuulin huhun kankaasta nimeltään Hurmuri. Kuulemma sitä olisi tarjolla Verson puodissa (myöhemmin myös Hannan kankaassa). Kotiin päästyäni menin sitten heti katsastamaan, että mistäs hurmurista tässä nyt oikein oli kyse...ja siihenhän se johti, että tilattuahan sitä joustofroteeta tuli :)

Kankaan sain käsiini muutama päivä sitten ja eilen illalla surautinkin siitä sitten ensimmäisen ompeluksen. Hupparihan siitä syntyi. Kyllähän on Leena Renko taas loihtinut mieleiseni kuosin, eipä paljon muuta voi sanoa :)

Hupparin pohjana on Ottobren "Be careful out there"-hupparin kaava josta jätin vetoketjun pois ja muuntelin sieltä sun täältä muutenkin. Hupun vuoriksi ompelin musta-valkoraitaitaista trikoota (tähän idean sain eräältä ompeluryhmän jäseneltä, terveisiä vaan ;)). Alunperin olin miettinyt hupun vuoriksi oranssia Muisto-joustofroteeta, mutta päädyin siihen tulokseen, että kahdesta joustofroteesta syntyy liian paksu yhtälö. Resoreiksi valitsin Majapuulta tilaamaani raitaresoria.

10 kommenttia:

 1. Ihana! Minäkin sain eilen tätä kangasta käsiini ja livenä vielä hienompi kuin kuvissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo Hurmuri on kyllä tosiaan livenä edukseen, värisävytkin tosi kauniit.

   Poista
 2. Niin myös "mallihurmurihahmo"!!

  VastaaPoista
 3. Ihana huppari tuli kyllä! Itsellä samanmoinen kangas odottaa vielä postissa noutajaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hae äkkiä se kangas postista, kun haluan nähdä mitä keksit tästä loihtia :)

   Poista
 4. Siis niin söpö!!! Huppari ja lapsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lapsi on kyllä mussukka minunkin mielestäni :)

   Poista
 5. Hei!

  Minä vasta nyt ihastuin tähän kankaaseen ja sain sitä hankittua itselleni niin, että saan siitä omille pojilleni ommeltua vaatetta. Ja kangasta etsiessäni löysin blogisi ja tämän ihanan hupparin, joten ajattelin kysäistä, että pistätkö pahaksesi jos apinoin ideaasi ja teen samantyylisen omilleni? :D Erityisesti nuo raitaresorit miellyttävät silmää ja halusinkin vielä kysyä, että ovatko ne valko-ruskeat vai valko-mustat? Sopii niin älyttömän hyvin tuohon kankaaseen.

  t. Sarro

  VastaaPoista
 6. Hei,

  ja anteeksi, kun vastaaminen kesti. En ole hetkeen käynyt blogiani seuraamassa. Mutta toki saat apinoida hupparin :) Resorit ovat mustavalkoiset ja omasta mielestänikin sopivat oikein kivasti tuohon kankaaseen :)

  VastaaPoista