maanantai 14. tammikuuta 2013

Kangasmetsää vai metsäkangasta? ;)Onni on oma kangas :) Ainakin meidän ompeluryhmämme oma, Meidän Metsä.Tälläinen kangas siis syntyi yhteistyössä Hannan kankaan kanssa. Kaikki alkoi siitä, että muutama kuukausi sitten alueemme ompeluryhmässä alkoi elää ajatus ihan omasta kankaasta, jossa olisi ryhmäläisten yhdessä valitsema kuosi. Voittajakuosiksi valikoitui lopulta Leena Rengon suunnittelema hurmaava metsä-kuosi ja materiaaliksi joustofrotee. Kangasta myytiin erikoiserä ryhmämme jäsenille ennakkomyyntinä ja siinähän se menikin sitten kaikki, koska suosio oli melkoinen :)

Minusta Metsä on aivan ihana...siitä tulee itselleni voimakkaasti mieleen 70-luvun kuosit, jotka ovat lähellä sydäntäni. Monenlaiset toteutusideat kummittelevat mielessäni, mutta näin aluksi omasta "kankaanpalastani" syntyivät housut.


Housujen kaavan olen piirtänyt vapaalla kädellä apinoiden Kameleont designin mukavaa housumallia. Kyseisen valmistajan housut kun mielestäni näyttävät niin kovin kivoilta käyttäjiensä yllä.

10 kommenttia:

 1. Ihana kuosi ja housut. Tykkään kans Kameleontin housumallista, juuri löysin kaapin perukoilta veljen vanhat ja nyt siskolle sopivat pökät. Toivottavasti sitä tehtäis toinenkin erä julkiseen myyntiin :-)

  VastaaPoista
 2. Ihan epäreilua että kangasta ei riittäny muillekki (: housutki niin hienot että pitää varmaan itekki apinoija :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) tuo housumalli on kyllä kiva ja kivaa vaihtelua oli jo tehdäkin tuollaiset "vähän erilaiset". Saapa nähdä, että putkahtaakohan tuota metsäkangasta joskus esim. Kangashamstereihin vai käyttääköhän jokainen oman metsäpalstansa tarkasti :D

   Poista
 3. Kangas on kaunis ja housumalli tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kangas! Ilmoitathan täällä blogissasi jos olet myymässä noita aiemman postauksesi retrovaatteita joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä sitten vinkata :) Vaikka ihan heti en usko, että myyntiin laitan, mutta eipä sitä toisaalta koskaan tiedä milloin mieli muuttuu ;)

   Poista
 5. Ahaa! Mulla on mennyt tämä teidän kangas ihan ohi!! Tai ompeluksia olen tästä jo nähnyt, mutten olekaan huomannut, että tää on teidän oma! Vau! Hienot housut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänhän tämä :) Hienosti kyllä meni koko projekti ja kangas saatiin mukavassa ajassa valmiiksi.

   Poista