maanantai 17. joulukuuta 2012

Vaihteeksi retrolöytöjä :)

On tullut viime aikoina päivitettyä lähinnä noita omia ompeluksia, joten josko tähän väliin sitten hieman ostettuja lastenvaatteita, vanhoja sellaisia :) Nämä ovat kertyneet minulle ajan kanssa ja osa on kirpparilöytöjä, osa muuta kautta löytyneitä. Ja kyllä, myönnän olevani lastenvaatehullu... ;)

Unipusseja. Iästä tai valmistajasta ei ole tietoa...taitavat olla jonkun itse tekemiä. Tuo pupukuosi on aivan älyttömän söpö. Kiitokset äidille moisesta :)

Nanson leijonahaalarit ja -potkuhousut.

Finnwearin, Suomen trikoon valmistama t-paita (vasemmalla) ja Tutta-tuotteen froteinen t-paita.

Finnwearin, Suomen trikoon potkuhousut.


Näiden kuvien villatakki ei ole vanhaa tuotantoa, vaan ihan uusi, jonkun itse tekemä tulokas. Se vaan on niin kovin ihana ja niin kovin retro, että ansaitsee paikkansa tässä. Kuvassa kaverina olevat haalarihousut puolestaan saattavat olla hieman iäkkäämmät, jonkun itse tekemät nekin.

Tutan Lappi-aiheiset potkuhousut ja haalarit. Nämä ovat lappujen perusteella vanhempaa tuotantoa, mutta minua kiinnostaisi tietää, että miltä ajalta nämä ovat tarkalleen. Tietäisikö joku?

Finnwearin, Suomen trikoon koirakuosinen haalari.

Nanson Pipaluk-kuosinen paita (vasemmalla) ja jonkun itse ompelema Perämies-kuosinen paita (oikealla).

Finnwearin, Suomen trikoon lumiukkokuosiset haalarihousut ja Tutan ankkakuvioiset haalarihousut.

Pienet, italialaiset, La Rocca-merkkiset talvikengät.

Lopuksi vielä "suuri rakkauteni" lastenkuosien joukossa. Eli iki-ihana nallemakuupussi <3

5 kommenttia:

 1. Nämä ovat niin kauniita! Joskus talletin koneelle juuri samanlaisen villatakin kaavan, olisi haavelistalla. Ja maksaisin aika paljon tuosta soutelijat-kuosisesta paidasta vekaralleni, itselläni oli samanlainen ja oli jo silloin mielestäni hieno :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun tuo meidän oma on todennäköisesti jo liian pieni teille...ja varmasti ainakin siinä vaiheessa, kun meillä jää pois käytöstä :/ Samalla kuosilla olevat potkarit (ruskeat) olen säästänyt meidän pienemmän pojan vauvamuistolaatikkoon :)

   Poista
 2. Mielettömiä aarteita sinulla!
  Noiden kuvitustyyli on kaikissa aivan ihana, toimii inspiraatioina parhaasta päästä :)

  VastaaPoista
 3. Vaikken ole ollenkaan kirppari-ihminen, niin täytyy sanoa että aivan ihania löytöjä olet tehnyt. Noita kuoseja jos olisi nyt myynnissä niin kyllä napsuisi :)

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä noista 70-luvun kuoseista, että aivan ihania ovat :) Ja lisää saisi kyllä tuollaisia tulla markkinoille. Onneksi viime aikoina on jo vähän vastaava kuosisuunnittelu alkanut nostaa päätään :)

  VastaaPoista