sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Lohikäärmeitä


Tilasin Majapuulta turkoosia lohikäärmeneulosta ja olin aluksi sitä mieltä, että kyseinen väri riittää. Jostain syystä kuitenkin päädyin tilaamaan vielä myös punaista. Punaista tilasin sen verran pienen palan, että se tuli suoraan postilaatikkoon (ja nopeasti tulikin) ja pääsin heti ompelemaan. Lopulta olin ihan tyytyväinen, että tulin tilanneeksi tuota punaistakin, kun onhan siinä upeat värisävyt :) Itse en tykkää pinkistä/vaaleanpunaisesta ja siksi arastelin ensin tätä väritystä, mutta näin "livenä" kyseinen väri jotenkin sulautuu kuvioon.

Ainoa asia, mikä itseäni hieman harmitti, oli se että minulle sattui kankaasta sellainen palanen, jossa oli ainoastaan yksi ainoa kokonaisten lohikäärmeiden rivistö. Kuvien kohdistukset eivät siis mene valmiissa hupparissa niinkuin haluaisin, mutta pyrin sijoittelemaan kokonaisia lohikäärmeitä kaikkiin mahdollisiin näkyviin kohtiin. Toisaalta raglan-hihainen huppari antaa yläosan kuviointia anteeksi, eikä keskeltä katkeavat lohikäärmeet hyppää silmille (huih!) ;)

Mallina tässä päivityksessä esiintyy pikkuveli, kun varsinainen kohde ei suostunut kuvattavaksi :) Huppari ei siis pääse ihan edukseen maatessaan telttana pienen päällä, mutta saanee siitä jonkinlaisen käsityksen.
Kuosin suunnittelu: Leena Renko

8 kommenttia:

 1. Voi ihana! (: Itellä jäi tämä ihanuus saamatta kokonaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jos se turkoosi lohikäärme kelpaa, niin sitähän on vielä vissiin tulossa osa erästä myyntiin :)

   Poista
 2. Minä se taas ihastelen hupparin lisäksi mallia!Varsinkin tuossa alakuvassa hupparin (hieno toki sekin, mahtava kangas ja hyvin olet onnistunut sijoittamaan kaavan kuvioiden hajoamatta.)koko mallin päällä on hellyttävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, malli oli hassun onnellinen, "kun sai kerrankin olla esittelemässä vaatteita" :D Vaikka on vielä niin pieni, ettei luulisi ymmärtävän moista :)

   Poista
 3. Oih! Ihania lohikäärmeitä! Miksi olin loikkimassa kaupungilla kun nämä tulivat myyntiin... :/ Mutta ihan mahtava huppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kanssa tykkään noista lohikäärmeistä, kokokin niissä kivan iso :) Muistahan se tulossa oleva loppuerä niistä turkooseista lohikäärmeistä... :)

   Poista