tiistai 20. marraskuuta 2012

Hyppy jumpsuitiin


Ompelin perheen pienimmälle jo pitkään aikomani jumpsuitin. Kankaaksi valikoitui Kioskikissa-velour, joka olikin jo tovin marinoitunut kaapissa. Valinta oli hyvä. Kyseinen velour on sopivan ryhdikästä kyseiseen vaatekappaleeseen ja kokonaisuus näyttää kivalta ja tasapainoiselta :) Kaava pukuun löytyi Ottobren numerosta 4/2012, tosin kavensin sitä hyvin paljon. Samoin vetoketjun tein mieluummin ihan perusmallisen, ohjeen vinoon menevän vetoketjun sijaan.

Huppu onnistui mielestäni tällä kertaa hyvin. En ole aiemmin uskaltanut kiristää sen ympäri kulkevaa resoria kovinkaan paljoa, koska olen pelännyt hupun näyttävän sen jälkeen jotenkin kovin "vauvamaiselta" (kun onhan tuo pienin nyt hyvänen aika JO puolitoistavuotias, aikamies ;D). Mutta pelkoni oli turha ja tällä kertaa huppu näyttää hyvin ryhdikkäältä lörpsähtäneen sijaan. Hupun vuorasin lisäksi pallokuvioisella trikoolla, joka sekin lisää ryhdikkyyden tuntua.Ai niin, meinasi unohtua...olen saanut uusia lukijoita :) Kiva kun tulitte ja tervetuloa.

13 kommenttia:

 1. Minä EN sitten nähnyt tätä. Tuohon kioskikisuun saattaa tulla pakkomielle, kun näkee tällaisia kuvia. Ihana <3

  VastaaPoista
 2. Onpa suloinen :) Ja ihana tuo Kioskikisuvelour. Mulla meni ohi niin että vilahti. Olin jo laittamassa ostoskoriin, mutta poistin sen. Tulin katumapäälle ja menin seuraavana päivä "ostamaan" ja hups! se oli loppuunmyyty. Mutta toisaalta, mulla ei ole enää pieniä lapsia, joten hukkaan se olisi mennyt :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Harmi kun et ehtinyt saada kangasta, enkä usko että se hukkaankaan olisi mennyt :) Ehkäpä sitä vielä joskus löytyy.

  VastaaPoista
 4. Taas niin ihana vaate ja kuosi!

  VastaaPoista
 5. Ihana jumppari! Ja sulla näköjään saman ikänen poika ku itellä tuo vanhempi tyttönen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihania nuo tuon ikäiset, kovasti kokevat jo osaavansa vaikka mitä, vaikka ei siitä ole kauaa, kun vasta laitoksella kapaloissa pötköttelivät ;) Näin ainakin meillä :)

   Poista
  2. No niin kyllä vähän täälläki (: Meillä kun sitte on vielä tuo viiden kuukauden ikänen niin tuppaa välillä unohtumaan kuinka nuori se vanhempiki on (:

   Poista
 6. Samaa mieltä, hyvin sopii tuo kioskikissa jumpsuittiin. Hyvä kangasvalinta :)

  VastaaPoista