perjantai 19. lokakuuta 2012

Vähän toisenlainen paita


Säät kylmenevät. Vaateompelussa tulee tarve siirtyä hieman paksumpiin materiaaleihin ja ihan sopivasti esikoinen sattui juuri nyt haluamaan paidan työmaa-velourista, josta olen aiemmin tehnyt kuopukselle haalarin.

Kyseinen velour on mielestäni kaikin puolin rouheaa, niin väreiltään, tuntumaltaan kuin kuva-aiheeltaankin :) Tätä samaa rouheaa linjaa halusin jatkaa myös paidan toteutuksessa ja löysinkin siihen oikein sopivan kaavan Suuri käsityölehden numerosta 8/2011. Rouheutta paitaan tässä v-päänteisen paidan kaavassa saadaan runsailla resoreilla sekä kauluksessa, helmassa, että hihansuissakin. Tälläinen tuli omasta versiostani:Kuvausvaiheessa paita oli ollut jo kerhopäivän verran käytössä, joten käytönjälkiä saattaa esiintyä ;)

4 kommenttia:

 1. Jopas on mukavan näköinen v-pääntie! =)

  Farkutkin on aika makeet.. tuollaiset voiskin tehdä ite kierrätysfarkusta.. nuo lienee kyllä tehdastekoiset?? Tai ainakin olen jollain nähnyt samantyyppiset! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Joo, nuo farkut on makeet ja tosiaankin (ikävä kyllä) tehdastekoiset :) Detroitin farkut tarkalleen.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä onkin tämmönen v-aukkoinen paita kiva! Ei ole tullut yhtään tehtyä vielä, miksi ihmeessä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsellänikin kesti ihmeen kauan toteuttaa v-päänteinen paita, vaikka ompeluksien alusta asti sitä suunnittelin.

   Poista