lauantai 6. lokakuuta 2012

Kettutaskuja ja avaruussammakoita


Aurinko on lähtenyt syyslomalle ja meillä on pimeää. Blogikuvani ovatkin sitten sen mukaisia. Ommeltua on tullut kuitenkin taas jonkin verran ja on aika blogata tekemisiään itselle "säästöön". Kettutasku-hupparikin valmistui ja tosiaan, siitä tulikin huppari, eikä svetari, kuten aiemmin suunnittelin. Huppu tuntui kuitenkin sitten lopulta paremmalta vaihtoehdolta kuin pelkkä kaulus, joten sellaisen väsäsin.

Monikin asia voisi hupparissa olla mielestäni paremmin...esimerkiksi taskut olisivat olleet mielestäni kivemmat, jos niissä olisi ollut vain yksi kettukuvio. Mutta tämä olisi puolestaan verottanut taskujen kokoa, joka ei taas olisi toiminut "pikku taskufanin" käytössä. Samaten olin hieman pettynyt vetoketjuun, koska nyt vasta sisäistin/huomasin, että ostamassani rengasvetoketjussa olikin metallin värinen rengas ja toppari, eikä suinkaan saman värinen kuin muu vetoketju. Mutta ehkä tästä selvitään...juuri ja juuri ;)
Kangasvarastoani kaivellessani esikoinen sai jälleen inspiraation kankaasta, jonka itse olin valmis jo hyllyttämään :D Tällä kertaa vuorossa oli "hurjaakin hurjempi" Keroro-kangas, jonka olen ostanut joskus kangaskaupan poistolaarista. Esikoisella on parhaillaan menossa hurjimus-kausi, eli kaikki hurjat hahmot ovat kivoja, joten tämäkin maailmanvalloitusta hautova avaruussammakko Keroro pääsi arvoon arvaamattomaan paidan muodossa.Lopuksi vielä jo jokin aika sitten ommeltu setti kuopukselle. Kypärämyssy ja lapaset.
8 kommenttia: