torstai 13. syyskuuta 2012

Autokorjaamosetti


Esikoiselle tuli ommeltua syksyksi uutta. Pelkät paidat eivät juuri nyt oikein inspiroi joten halusin tällä kertaa ommella vähän monimutkaisemman kokonaisuuden.

Olenkin pitkään halunnut kokeilla "kaaritaskujen" tekemistä ja nimenomaan sellaisten, joissa olisi taskuosassa paidan kanssa yhteen sopivaa kuosia. Mielestäni ihanainen Autokorjaamo-kuosi oli omiaan kyseiseen "kokeiluun" pienikokoisen kuvituksensa vuoksi.


Paidalle löysin kaavan Ottobren nappilista-paidasta ja housujen kaavana toimi Ottobren Saimi. Se kun on sopivan kapoinen kaava hoikalle lapselle, eikä turhia kaventeluja juuri tarvitse. Kaaritaskujen kaavan puolestaan piirtelin itse vapaalla kädellä.


Taskuista tykkäävän lapsen ilme oli ikimuistoinen, kun sovitettaessa paljastin, että "ne kivat koristeet" ovat taskut. Kovasti alkoi poika heti suunnittelemaan taskuille sisältöä (ja voi kun äidin mieltä lämmittää ;)).

5 kommenttia:

 1. Ihana setti syksyyn (: Mistähän OB:n numerosta nuo "Saimi" housut mahtaisivat löytyä ja mitähän kokoja niitä oli jos muistat? (: Omat neititkin hoikkasia ja hyvää valmista housukaavaa en ole vielä löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Saimi svetarihousut löytyvät Ottobren numerosta 1/2009 ja kokoja oli niinkin paljon kuin 92-140cm.

   Poista
  2. Kiitos hirveästi! (: Nyt vain kirjastoon metsästelemään oikeaa lehteä :D

   Poista
 2. Kiva setti kyllä! Majapuut on mukavia, pitäisikin tänään käydä muutama uusi majapuun neulos hakemassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mukavia ovat :) Itsellekin on tulossa mustaa ötökkää ja Palomies-neulos odottaa hyllyssä uutta muotoaan.

   Poista