tiistai 28. elokuuta 2012

Ympyrätaskuja ja runoratsuja


Näin aikoinaan eräässä Ottobren numerossa (4/2007) hupparin, jossa oli ympyrän malliset taskunsuut yhdistettynä kengurutaskuun. Odotin siihen aikaan vasta esikoistani ja koska huppari oli suunniteltu isommalle lapselle, jätin ohjeen sikseen ja keskityin ihan muihin ompeluksiin. Tässä yhtenä päivänä "ympyrätaskut" kuitenkin palautuivat yllättäen mieleeni ja päätin kaivaa kyseisen lehden käsiini ja toteuttaa kovasti ihailemani taskunsuut.

Itse huppari ei kuitenkaan miellyttänyt minua ollenkaan, joten päätin toteuttaa siitä pelkän taskun. Yhdistin taskun raglanhihaiseen paitaan ja toimii :) Ompelin paidan kaveriksi Metsolan autokuvioisesta trikoosta housut, joissa kaavana on Saimi (Ottobre 1/2009).

Viime aikoina on valmistunut myös lisää paitoja tasaiseen tahtiin. Viimeisimmän kuviopaidan ompelin Selian vihreäpohjaisesta Runoratsu-trikoosta. Aikaisempaan keltapohjaiseen en koskaan oikein innostunut, mutta tässä oli sitä jotain. Mielestäni todella kaunis kuosi :) Selian trikoo on myös poikkeuksellisen laadukasta mielestäni, pitää hyvin ryhtinsä ja "loistonsa". Todella positiivinen "yllätys" siis :)7 kommenttia:

 1. Huippu tuo taskupaita! Tuommoset pyöreet reiät pitää heti koittaa itekkiin :)

  VastaaPoista
 2. Oli muuten myös tosi mukavia tehdä nuo taskunsuut ja tuo tasku aika hyvä yhdisteltävä monenlaisiinkin vaatteisiin :)

  VastaaPoista
 3. Meillä alkoi nyt "taskujenkaipailuaikakausi". Täytyy kokeilla jos uskallan. Aivan uskomattoman siisti jälki noissa taskunsuissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, "Hortensia" :) Yllätyin vähän itsekin, että onnistuivat niin "kivuttomasti" :D

   Poista
 4. Ihana paita! Yksinkertainen ja kaunis yhdistelmä ruskeaa ja keltaista ja ihan huiput nuo taskut. Kiitos ideasta, suunnittelulistalle pääsi juuri jotain tämäntapaista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos ja onpa kiva antaa joskus toisillekin ideoita :)

   Poista