keskiviikko 15. elokuuta 2012

"Be Careful Out There"-huppari

Mitä olen erilaisista blogeista ja ompeluryhmistä seurannut, ovat monetkin ihastuneet uusimmassa Ottobressa (4/2012) olleisiin "Autumn Forest"- ja "Be Careful Out There"-huppareihin. Itsekin ihastuin niihin heti ja päätin jossain vaiheessa kokeilla niiden ompelemista. Minun versioni "Be Careful Out There"-hupparista valmistuikin sitten eilen :)Huppari on koossa 104cm ja on kuvissa esiintyvälle mallille vielä ihan liian pitkä...kasvunvaraa, kasvunvaraa nähkääs ;) Hupparin froteinen pesukarhu-kangas on ostettu aikoinaan Sampsukasta ja tähän huppariin se sopi mielestäni mainiosti, kun on aika paksua ja jämäkkää. Vetoketjun ja hupun kanttaukset tein vähän eri tavalla, kuin Ottobren ohjeessa oli, koska koin sen helpommaksi tehdä omalla tavallani.

7 kommenttia:

 1. Ollaanko jotenkin telepaattisesti yhteydessä, kun mulla odottelee tuo frotee huppariksi pääsyä myös :). Ihana huppari tosiaan. Olisi sittenkin pitänyt malttaa ostaa tuo lehti.

  VastaaPoista
 2. Ihana! Mullakin olis tota samaa joustista ja poitsu oikeesti tarvis jonkun hupparin.. Toisaalta kankaasta sais vauvallekin aika kivat potkuhousut.. Vaikea päätös!

  VastaaPoista
 3. Ihana huppari. Olen itse tehnyt kaksi noita huppareita ja tekisi mieli tehdä vielä lisää. POjatkin tykästyivät niihin.

  VastaaPoista
 4. :) kiva saada kommentteja, kiitos kaikille. Tuo on kyllä mielestäni tosi kivan mallinen huppari ja tykkäsin, että kyseinen frotee sopi siihen ominaisuuksiltaan oikein hyvin, joten suosittelen kyllä muillekin nimenomaan hupparin tekemistä siitä :)

  VastaaPoista