perjantai 24. elokuuta 2012

Avaruudellista pukkaa

Pikapäivityksenä avaruuspaita ja pipo. Eivät ole kumpikaan perusvaatetta kummempia, mutta itse tykkäsin kyseisestä kuosista sen verran, että oli se mielestäni päivityksen arvoinen :)

Ostin trikoon Kangashamstereista jokin aika sitten, aluksi hieman epäröiden sen "hulvattomia" värejä. Sen kuviointi miellytti minua kuitenkin lopulta niin paljon, että tekaisin siitä paidan saman tien, kun sain kankaan kaivettua paketista. Heti perään seurasi pipo.

Onneksi myös vaatteiden tuleva käyttäjä antoi suopean hyväksyntänsä "avaruuden Oktonautit kankaalle", joten se on sitten mukava pukea syksyn rientoihin ;)


6 kommenttia:

 1. onpas tosissaan kiva kuosi :) perusmalliset vaatteet toimii aina :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kangas! Nyt täytyisi löytää vielä lisäksi jetson-kangasta, tuli himo sellaiseen.

  VastaaPoista
 3. Ja taas sitä on ahkeroitu! Hauska kuvio,en ole vielä tuota kenelläkään nähnyt.

  VastaaPoista
 4. Hieno paita ja pipo on tullutkin :) Ite ostin sen toisen puolikkaan kankaasta ja vielä on mietinnässä syntyykö siitä paitaa vai yökkäriä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tosi kiva kun kommentoit...kun justiinsa eilen mietin, että olisi kiva tietää mitä se toinen samaa kangasta ostanut on siitä tehnyt :D Infoilepa vaikka minullekin sitten, kun ompelet siitä jotain. Odotan innolla :)

   Poista
 5. hauska kangas. Ja niihän se yleensä on, että tuollaisista kivoista kuoseista tekee niitä perusvaatteita, jolloin se kuosi tulee paemmin esille.

  VastaaPoista