sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Sataa, sataa ropisee...vaan satakoon :)


Tänään se sitten tapahtui...eli kohdalle sattui "The Löytö" :) Kirpputorin henkarissa roikkui unelmieni sadetakki. Olen jo pidempään etsiskellyt sadetakkia ja salaa ihaillut mm. Marimekon vanhoja takkeja, joita välillä näkyy olevan kaupan huimilla hinnoilla. Nyt sellainen sitten sattui omalle kohdalleni hyvin kukkaroystävälliseen hintaan. Kunnoltaan loistava Marimekon sadetakki löysi siis vihdoin kotiini :)

Oma epäilykseni takista on, että se on vanhaa tuotantoa. Takki on Rukan valmistama ja malliltaan Marimekon -60-70-lukua. Kuosi on kuitenkin itselleni sen verran vieras, etten osaa siitä päätellä varmaksi mitään, enkä vielä googlettamallakaan paikantanut takkia. Tietäisiköhän joku jotain tästä sadetakista? :)

Ainoa puute takissa on huppu, jota ei takkiin ole koskaan kuulunutkaan. Täytyy toivoa, että jonain päivänä löytyy vielä tähän sopiva sydvesti ;)

Tuo kokokuva sadetakista on kyllä luokattoman huono kiiltoineen...täytyypä joku päivä ottaa parempi.Muoks. Tässä lisää googletellessani löysinkin Marimekko-verkkonäyttelystä kyseisen kuosin. Kuosi on nimeltään "Härkki" ja sen on suunnitellut Annika Rimala vuonna 1975.

1 kommentti:

  1. Onnea ja iloa! Punavalkoinen kausi jatkuu ;). Mahtava piristys sadekelille.

    VastaaPoista