maanantai 23. heinäkuuta 2012

"Pieni, villi pentu"


Esikoinen on tykästynyt animaatio-sarjaan nimeltään "Raa Raa, leikkisä leijona", joten päätin kokeilla Raa Raa-aplikoinnin tekemistä. Tälläinen siitä sitten tuli...


Kun näpertelin aplikointia ja näytin sitä esikoiselle, tuli tietenkin vastaus, että hahmon olisi pitänytkin olla kyseisestä animaatiota apina...tai ainakin se krokotiili, eikä missään nimessä se leijona ;) Mutta hyvin tuo näyttää nyt valmiina kelpaavan, vaikka itse en nyt valtavan tyytyväinen noihin leijonan mittasuhteisiin olekaan. Mutta ihan kelvollinen siitä tuli. Esikoinen sai itse valita paidan raidallisen kankaan ja mielestäni se sopii oikein hienosti aplikoinnin taustaksi :) Ainoa murhe pojalla paidan suhteen on tällä hetkellä se, ettei kaverilla ole samanlaista paitaa, eikä silloin voi olla "samikset" :) Ja itse kun mainostin paitaa lapselle nimenomaan ainutlaatuisena... Näin ne äidin ja lapsen näkemykset harvoin kohtaavat...;)


Olen myös jo aika pitkään makuutellut tekemääni nappilista-paitaa kaapissa. Siitä kun puuttuu vielä nepit. Josko nyt kuitenkin sen tähän jo kuvaisin. Yllätyksekseni tuo nappilistan tekeminen olikin tosi hauskaa...olin nimittäin uskonut sen olevan vaikeaa. Mutta noitahan tekisi vaikka joka päivä :)


Tähän siis tulossa vielä ruskeat Kam-nepit.

Lopuksi vielä esikoisen toivoma auto-paita. Jälleen kerran pääsemmekin sitten aiheeseen "erilaiset näkemykset" :) Olin nimittäin pakkaamassa kyseistä auto-trikoota pois, koska en keksinyt sille mitään käyttöä kun se ei oikein silmäänikään miellyttänyt. Mutta esikoinen sattui siinä näkemään puuhani ja innosta puhkuen tuli esittämään minulle, että TUOSTA kankaasta hän kovasti toivoisi paitaa. No, mikäs siinä sitten :)11 kommenttia:

 1. Mikä on Raa Raa leijona?

  VastaaPoista
 2. Eipä tuo laittamani linkki toimi, mutta jos sen tuonne hakuun kopioi, niin tuollainen lasten animaatio-leijonahan se :)

  VastaaPoista
 3. Aikasta mahtava leijona! Ja raitakangas todellakin sopii siihen. Hienosti onnistunut myös tuo nappilista. Mun täytyy jatkaa harjoituksia, että uskaltaudun noihin aplikointeihin ja listoihin. Ja sitten tuo äidin ja lapsen maun kohtaaminen, vähän pelottaa, että aivopesee lapsensa inhoamaan niitä kuoseja, joista itse pitää :). Jonkinlaista käänteistä psykologiaa täytyy miettiä taktiikaksi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos ja joo, ei saa tuputtaa liikaa noita omia näkemyksiään lapselle tai se kostautuu ;)

  VastaaPoista
 5. Oikein hieno Raa Raa leijona! =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Hanna :) Tuollainen vähän tyyliteltyhän tuo on, mutta kelpaa näin ensimmäiseksi monimutkaisemmaksi aplikointiräpellykseksi :)

  VastaaPoista
 7. Ihana Raa Raa! Tykkään kovasti paidan väreistä ja applikaatio sopii siihen tosi hyvin!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista :) Niitä on kiva kuulla varsinkin kun vasta aloittelen noiden aplikointien parissa.

  VastaaPoista