maanantai 18. kesäkuuta 2012

Vaihteeksi kirpparilöytöjä :)Viime aikaisen kirpparikierroksen löytöjä:

Kolme vanhaa kirjaa:

Lasten oma kirja, vuodelta 1976 (lasten itse keksimiä juttuja ja piirustuksia).

Pieni Talvi ja väripuu, vuodelta 1981. Tämän kirjan muistan omasta lapsuudestani, koska katselin sitä todella usein kirjastomme lastenosastolla :) Kirja on kuvitettu ja kirjoitettu hieman erikoisesti ja hauskasti.Hello Hello Hello-kirja, vuodelta 1974. Kirja perustuu sen aikaiseen englannin kielen opetusohjelmasarjaan, jota esitettiin televisiossa.Topi Katti-verhot. Vaikka nämä kyseiset verhot ovatkin 90-luvulta, niin mukaan lähtivät ihan tuon retroisen kuva-aiheensa vuoksi :)

Fredriksonin käyttämätön lastenlakki.Ruskeat kurahousut. Nyt onkin sitten setti täynnä, kun kotoa löytyvät jo ruskea sadetakki ja sydvesti :)

Puinen kissa ja piparikukka-tuikkukuppi. Tuosta tuikkukupista en tiedä yhtään, onko kuinka uusi, mutta miellytti sen verran silmää, että kotiin toin :)

Vanhoja Duplo-ukkeleita aimo jono. Jostain syystä itse tykkään näistä "raajattomista" vanhoista hahmoista ja hyvin ovat kelvanneet pikku-ukkosillekin :)Sokerina pohjalla vielä ihanat lämpimänsävyiset ruskea-keltaiset retroverhot. Näistä kyllä tykkään kovasti :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti