tiistai 29. toukokuuta 2012

Apina-huppari


Tämän apina-hupparin tekemisen olen aloittanut jo niin kauan sitten, etten enää muista millä kaavalla se on piirretty. Kun löysin sen keskeneräisenä kaapista, päätin viimeistellä sen ihan vain soveltaen ja kyllähän siitä ihan käytettävä lopputulos syntyi. Vetoketjun tosin olisin voinut ommella paremmin jne. jne., mutta pääasia tällä kertaa oli hupparin saattaminen valmiiksi, ettei todella ihana apina-velour mene hukkaan. Saapahan isompi poika sitten remuta kesällä huppareineen, kun ei tarvitse varoa liian onnistunutta ompelusta ;)
Eipä nämä kuvatkaan saa tekijäänsä röyhistämään rintaansa ylpeänä, salama kun ei paras mahdollinen käytettävä ole velouria kuvatessa...

3 kommenttia:

 1. Hieno kangas! Taas. Ja malliltaan oivallisen oloinen huppari.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Oikeastaan aika takkimainen huppari, mutta koska en laittanut vuoria, nii hupparina menee. Kaava kyllä alunperin oli huppariin, mutta kun en muista mikä, niin en muista mitä kaikkia yksityiskohtia tuohon olisi alunperin kuulunut ja kuinka erilainen malli sitten olisi ollut.

  Mutta näin ihan hyvä, kesätakkina voi käyttää :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen! Rakas mieheni halusi jossain vaiheessa tästä kankaasta itselleen paidan, kun pikkupojallakin oli.. jäi tekemättä.. ;-)

  Kivaa kesää!! Mulla hiukan heikkoa blogin päivitys ja lueskelut näin kesäaikaan!! =)

  VastaaPoista