perjantai 16. maaliskuuta 2012

PerussettiäSiskon pyynnöstä esittelyyn tämä viimeisin väkerrykseni ;)

Ompelin "Pohjoismainen metsä"-velourista (Nordic Forest) paidan jälleen raglan-hihaisen paidan tutulla vanhalla kaavalla, sekä siihen sopivat housut edelleen "High-jump"-housujen kaavalla. Housut tosin tein tällä kertaa ilman taskuja, koska halusin pitää housujen mallin mahdollisimman yksinkertaisena. Tämä siksi, että tällöin ne on mielestäni helpointa yhdistellä mahdollisimman monien eri paitojen kanssa. Ehkä olen liiankin tarkka, mutta mielestäni joskus jopa taskut voivat häiritä muuten sopusuhtaista kokonaisuutta :)

Ajattelin ommella kuopukselle myös vastaavan setin, mutta tällä kertaa osat päin vastoin. Eli ruskea, yksivärinen paita ja kuviolliset housut (tästä samasta velourista). Katsotaan, koska siihen löytyy aikaa...

1 kommentti:

  1. On kyllä ihana tuo kangas ja hieno setti (ei mikään perussetti). Tuo paidankaava on kyllä ihan paras maailmassa ja housut myös. Kivaa kun jaksat tehdä samalla kokonaisen asun. Meillä tuo housuosasto on tosi huonoissa kantimissa. Paitavalinnatkin menettävät vähän merkitystään, mielestäni, kun ei ole niitä just sopivia housuja.

    VastaaPoista