keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Tämä vaan oli niin paitaTein taas paidan, vaikka niitä on viime aikoina tullut esiteltyä jo muutama. Isommat käsityöprojektit junnaavat paikoillaan ihan vaan ajanpuutteen takia, joten vähänkin paitaa monimutkaisemmat ompeluprojektit saavat odottaa.

Lisäksi kun sain tämän kankaan toissapäivänä postipaketista käsiini, niin en voinut muuta kuin tekaista siitä äkkiä paidan, kun siltä se niin näytti; paidalta :)Mielestäni kuosi tuntui kuitenkin hieman liian levottomalta käytettäväksi koko paitaan, joten "kevensin" (jos nyt mustalla voi keventää) sitä kuosistakin löytyvällä mehevällä mustalla hihojen muodossa. Olinkin jo aika päiviä sitten ostanut kirpparilta mustan trikoopaidan ihan tälläistä tarkoitusta varten ja nyt se pääsi käyttöön.

Kaavana paidassa on edelleenkin hyväksi havaittu Ottobren More grey-paita, jota kavensin tällä kertaa vielä edellisiäkin reilummin.

Tässä kyseisessä kankaassa on vielä eräs hauska yksityiskohta. Yksi ajajista (alakuvan keskimmäinen poika) muistuttaa kovasti meidän esikoista :) ...ja lipullinen torni tuo mieleeni Viipurin pyöreän tornin, jossa itsekin olen lapsena päässyt vierailemaan. Joten ihana kangas kerta kaikkiaan.

4 kommenttia:

  1. On kyllä ihana kuosi.. olen pidätellyt itseäni, etten taas klikkaisi lisää kangasta varastooni.. mutta mutta saapa nähdä miten käy! :)

    VastaaPoista
  2. Ei se tosiaan ole niin helppoa, vaikka kuinka päättää :D

    VastaaPoista