maanantai 27. helmikuuta 2012

Ruotsista rantautunutta ja kaapista kaivettuaPostinjakaja oli jättänyt postilaatikkoon tänään mukavan yllätyksen; uusimman tilaamani kankaan. Onpa tuota odotettukin, vaikka lopulta tulikin yllätyksenä kun ilmestyi suoraan postilaatikkoon, vaikka kangasta on parisen metriä ja velouria laadultaan (eli paksu on paketti).

Näyttää olevan niin, että minun on vaikea vastustaa talviaiheisia kuoseja. Nimittäin kun oikein Ruotsista asti piti tätä kangasta tilata ;) Suomalaista alkuperää tämäkin kangas kuitenkin taitaa olla.
Kuosiltaan hieman samaa tyyppiä on kirpputorilta aikoinani löytämäni, jonkun itse tekemä lasten takki. Kangas, josta takki on tehty, on mielestäni niin ihana, etten ole vieläkään keksinyt mitä siitä raaskisin tehdä. Takki itsessään on makuuni valitettavasti niin menneen talven (90-luku) lumia malliltaan, että sinällään se on "käyttökelvoton". Jotain kyseisestä kankaasta kuitenkin pitäisi keksiä...

Takissa seikkailevat pikkuruiset lapsoset lumileikeissä.Mellevä kuosi on mielestäni myös tässä vanhassa "toppakankaassa", josta olen aikeissa tehdä esikoiselle talvitakin.Taitaa tuo talviaihe olla lähellä sydäntäni, koska en ole oikein kesäihminen ollenkaan :) Kaunista on kesälläkin, mutta siihen se sitten jääkin kun helle lähinnä hirvittää.

6 kommenttia:

 1. Voi itku kun hieno velour. Ja ylläri, tuota toppaa olen myös kuolannut :)

  VastaaPoista
 2. Onko tuossa keskimmäisessä lumiukolla tutti suussa :D?

  VastaaPoista
 3. Onhan sillä :) Musta tuo vaan on jotenkin niiiin kiva kuosi.

  VastaaPoista
 4. Hieman totutusta poikkeava värimaailma tuossa velourissa! Hauskat nuo muutkin kankaat! Ja "mellevä" on muuten ihan mahtava sana! :D

  VastaaPoista
 5. Velour tosiaan vivahtaa vähän jopa mintunvihreään...yleensä ei mikään oma suosikkini (tai muutenkaan pastellivärit), mutta tässä kuosissa sopii mielestäni tunnelmaan :)

  "Mellevä" on haukkunut paikkansa käyttökelpoisena sanana, ainakin omassa käytössäni :D

  VastaaPoista