sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Postia pojillePoikien mummalta tuli jo marraskuussa mukava kirjelähetys, jonka sain aikaiseksi esitellä vasta nyt.


Meillä esikoinen on nimittäin jo ihan pienestä asti tykännyt Muksiksesta (ven. Чебурашка) ja Krokotiili Genasta (ven. Крокодил Гена), Eduard Uspenskin luomista satuhahmoista, katsottuaan useampaan kertaan animaatioelokuvan "Ystävyyden majatalo". Kirja (nimeltään "Krokotiili Gena ja hänen ystävänsä"), jonka pohjalta elokuva on syntynyt, odottaa vielä hyllyssä poikien
kasvamista. Kirja kun ei ole mikään kuvakirja, vaan ihan monisivuinen kertomus.


Varsinkin Muksis on oikein mukava hahmo ja poikien mummu ja vaari täyttivätkin aikoinaan (ainakin poikien äidin) suuren haaveen ja toivat Venäjän reissultaan molemmille omat Muksis-pehmolelut.


Esikoisen ruskea Muksis-pehmo (lähinnä elokuvan varsinaista hahmoa)...


...ja kuopuksen oranssi, "muokattu" versio Muksiksesta.


Nyt sitten poikien mumma lähetti lisäksi Muksis ja Gena-aiheiset tarra-arkit, mikä oli iso yllätys, koska itselleni ei ole vielä Suomen kamaralla vastaavia vastaan tullut :)

2 kommenttia:

 1. Voi, Muksis on ihana. Se on aivan uskomattoman liikuttava hahmo. Olen aikuinen ja aivan Muksikseen hurahtanut. Suomesta ei Muksis-aiheisia tavaroita ikävä kyllä löydä, paitsi Ruslania-kauppa Helsingissä myy noita Muksis-pehmoja (ja välillä myös Gena-pehmoja) jotka puhuvat ja laulavat. Itse keräilen kaikenlaista Muksis-tavaraa ja Ebayn olen havainnut todelliseksi aarreaitaksi. Minulla on esimerkiksi useita vanhoja venäläisiä Muksis-rintamerkkejä jotka olen sieltä tilannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kivaa, että löytyy muitakin aikuisia Muksis-faneja :) Itsekin olen harmitellut tuota Muksis-aiheisten esineiden hankalaa saatavuutta ja jokainen Muksis-löytö aina ilahduttaa kovasti :) Kiitos, kun kerroit tuosta Ruslaniasta, siitä en aiemmin olekaan kuullut. Pitääpä joskus poiketa katsomassa.

   Kadehdittavan kuuloisia nuo sinun vanhat rintamerkkisi ;)

   Poista